Veluxen

l

Velux installateur regio Deinze en omstreken

Velux ramen staan ​​synoniem voor kwaliteit en stijl. We combineren de hoge kwaliteit van deze producten met de ervaring van onze eigen toegewijde Velux raaminstallatie. Voeg daarbij onze zeer scherp geprijsde velux montageservice, wij kunnen de complete Velux raammontageservice verzorgen.

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw klus is, we geven u graag een gratis en vrijblijvende offerte inclusief hulp en advies over wat de beste dakrenovatieoplossing voor u zou zijn tegen de meest betaalbare prijs.
Wij zijn een gerenommeerd dakreparatiebedrijf dat een benijdenswaardige reputatie heeft opgebouwd. Ons doel is om aan de verwachtingen van elke klant te voldoen en deze te overtreffen. We nemen alle soorten klussen aan, van klein huishoudelijk werk tot grotere commerciële projecten, allemaal uitgevoerd volgens de hoogste normen en tegen zeer concurrerende prijzen. Wij zijn gekwalificeerd en volledig verzekerd en met uitgebreide kennis en ervaring om elke klus te klaren. Tevens bieden wij onder voorwaarden 20 jaar garantie op onze dakprojecten. Alleen kwaliteitsmaterialen worden geleverd en gebruikt en al ons werk is gegarandeerd.

Velux Voordelen

Onze waarden drukken uit wie we zijn en ze worden het best ervaren wanneer ze worden nageleefd in ons dagelijkse beroepsleven.

We zien onze waarden als een gedragscode en een uitdrukking van hoe we handelen. Dit kan zijn wanneer we bestaande praktijken uitdagen om te voldoen aan de eisen van een snel veranderende zakelijke omgeving of wanneer we onszelf uitdagen om op nog hogere niveaus te presteren om voorop te blijven lopen.
De VELUX waarden vormen de basis van ons werk. Ze geven richting en geven energie om een ​​stap verder te gaan, en ze zijn vooral handig als gids bij uitdagingen.

Gemakkelijke Installatie
Gemakkelijke Installatie

VELUX dakramen zijn de perfecte keuze bij het opknappen van uw huis. Ze kunnen helpen natuurlijk licht de kamer binnen te laten, de ventilatie te verhogen en de potentiële verkoopwaarde te verhogen. Maar als u eenmaal het perfecte VELUX raam voor uw huis heeft gekozen, hoe past u het dan aan?

Upgrade Huis
Upgrade Huis

Als huiseigenaren zijn we altijd op zoek naar kosteneffectieve manieren om waarde toe te voegen aan ons eigendom. Deze meerwaarde kan zijn voor een hoger investeringsrendement in de toekomst, mocht u de woning willen verkopen, of misschien wilt u gewoon extra comfort en functionaliteit in uw woning. Wat de redenen achter huisverbeteringen ook zijn, het is belangrijk om de juiste keuzes en investeringen te maken die zeker meer waarde zullen opleveren voor de toekomst. Investeren in kwaliteitsproducten is een must. U wilt zeker weten dat uw nieuwste aanwinsten de tand des tijds zullen doorstaan ​​en later gemakkelijk te verkopen zijn. Daarom is het plaatsen van Velux-ramen in een woning een fantastische investering.

Divers
Divers

Velux-dakramen zijn de perfecte manier om dakruimte te openen en zelfs de kleinste ruimtes licht en luchtig te laten aanvoelen. Ze hebben de mogelijkheid om een ​​overdekt gebied te transformeren, en elk huis met Velux-dakramen zal weten dat hun investering goed is besteed, zowel op korte als op lange termijn.
Het Velux-assortiment heeft sinds het begin een lange weg afgelegd en tegenwoordig is er een breed scala aan producten om uit te kiezen. Dus wat uw geplande gebruik van de dakruimte ook is, er zijn producten die speciaal zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Van de traditionele, handmatig te openen Velux-stijl die veel daglicht en ventilatie binnenlaat

Velux installateur regio Deinze

We kopen alleen de beste materialen; van natuurleien en kleitegels tot betonproducten, zoals grote tegels.
Door optimaal gebruik te maken van onze deskundige kennis op het gebied van dakbedekkingsmaterialen en constructie, zijn we in staat om al onze klanten de beste diensten van de hoogste kwaliteit te bieden.

VELUX dakramen brengen al 80 jaar daglicht en frisse lucht in huizen over de hele wereld. Onze producten helpen bij het creëren van helder, gezond en energiezuinig

De flexibiliteit van Velux-ramen betekent dat u creatief kunt zijn met uw dakruimte en er echt iets van kunt maken waar u tijd wilt doorbrengen, en ook waarde kunt toevoegen als u gaat verkopen. Waarom maak je geen muur van ramen in je dakkapelstijl. Het is een geweldige manier om een ​​uniek element in de kamer te creëren, terwijl het wordt overspoeld met natuurlijk licht en ventilatie en het meeste uit het uitzicht wordt gehaald.
Als alternatief kunt u het ontwerp van een plat dak transformeren door een reeks Velux-dakramen te installeren om een ​​atriumeffect te creëren. Zo creëer je meer ruimte, waardoor je kamer het hele jaar door ruimer en luchtiger aanvoelt.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend