Zinkwerken

Professionele Zinkwerken

Zink is een ideaal dakmateriaal met staande naad en kan op veel verschillende soorten daken worden toegepast. Wij doen dit al jaren. Het wordt geleverd in natuurlijke (heldere), voorverweerde en gepigmenteerde afwerkingen. Als dakbedekkingsmateriaal met staande naad is zink een ideale materiaalkeuze voor zowel architecten, ontwerpers als huiseigenaren, vooral omdat het corrosie afstoot en duurzaamheid combineert met flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk te installeren is.

Zinkbekleding en gootstukken voor dakbedekkingen worden steeds populairder ter vervanging van gestolen gootstukken, omdat ze ongeveer 40% lichter zijn in vergelijking met lood van dezelfde dikte. De schrootprijs is ongeveer 50% lager dan die van lood, dus er is veel minder prikkel om ze te stelen. We hebben voorverweerde zinkplaat op voorraad, dus wachten tot de natuur zijn gang gaat kan worden omzeild

Zinkwerken Voordelen

Met verschillende metalen dakbedekkingsopties op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke bij uw project passen en u de bescherming en uitstraling geven die u wilt. Metalen daken, waaronder koper, zink en staal, zijn geweldige dakbedekkingsmaterialen die u tientallen jaren bescherming bieden, weinig onderhoud vergen en schoonheid toevoegen aan uw huis. Zinken dakbedekking is een steeds populairder dakbedekkingsmateriaal vanwege zijn schoonheid en zijn milieuvriendelijke eigenschappen.

Zink wordt al meer dan 150 jaar op daken gebruikt en is de afgelopen decennia over de hele wereld een populaire optie geworden voor gebruik in architectonisch ontwerp. Dit veelzijdige metaal kan worden gevormd tot esthetische lijnen en indrukwekkende vormen, waardoor een onbeperkt scala aan artistiek ontwerp wordt geboden. Net als koperen dakbedekking is zink extreem duurzaam en gemakkelijk vormbaar, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare dakbedekking die ook het uiterlijk van het huis verbetert. Houd bij het kiezen van het juiste dak voor uw dakproject rekening met de voordelen die zinken daken kunnen bieden voor uw huis of bedrijfsgebouw.

Levensduur
Levensduur

We hebben een vertrouwd netwerk van meer dan 150 zinken dakinstallateurs die ervaring hebben met het beheren en installeren van dakbedekkingsmaterialen met staande naad. Neem gewoon contact op met uw projectvereisten en we kunnen u helpen een offerte te vinden.

Divers
Divers

Zinken daken combineren hoogwaardige duurzame materialen met een unieke stijl die het uiterlijk van elk huis of gebouw kunnen verbeteren. U kunt traditionele naadpanelen gebruiken om een ​​meer klassieke look te creëren, of een look creëren die moderne metalen tegels nabootst. Als het niet gemodificeerd is, heeft zink een gedistingeerde donkergrijze, metaalachtige look die op zichzelf al mooi is. Zink kan worden geverfd om een ​​unieke kleur en stijl te creëren die bij uw ontwerp past. Het maakt niet uit welke stijl van huis of gebouw je hebt, je kunt je look afmaken met een esthetisch mooi zinken dak.

Zinkwerken regio Deinze

Wanneer toegevoegd aan een metaallegering, verhoogt zink de taaiheid en kneedbaarheid van een metalen paneel, waardoor het in verschillende en unieke vormen kan worden gevormd voor een mooie en unieke daklijn. Zink kan worden gebruikt om gewelven en rondingen te maken en is een favoriet onder moderne architectonische ontwerpers. Het vormgeven van zink heeft geen invloed op de duurzaamheid.

Een van de vele unieke eigenschappen van zinken daken is dat krassen, deuken en lichte milieuschade na verloop van tijd zichzelf kunnen herstellen, waardoor het zinken dak er veel langer fris en nieuw uitziet. De patina, of beschermende laag die zich op zink vormt, hydroxycarbonaat genaamd, blokkeert niet alleen vocht en chemicaliën, maar zal, als het wordt gekrast of gekrast, zichzelf zelfs hervormen en herstellen, zodat de vlek verdwijnt. Dit vermogen, in combinatie met zijn natuurlijke corrosieweerstand, maakt zink de ideale optie voor meer ruige omgevingsomstandigheden. Zink is bestand tegen veel schade en heeft gedurende zijn hele leven weinig reparatie nodig.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend